Kömüşhan Abdurrahman Serttaş İlkokulu

Telefon : 0 422 757 12 60
WEB https://komushanaserttasilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kömüşhan Mahallesi Yazıhan/MALATYA
VİZYON : KÖMÜŞHAN A.SERTTAŞ iLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Öğretmen ve veli başta olmak üzere okul toplumunu oluşturan tüm tarafların desteğini esas alan, bilgi toplumuna uygun, sınavlara, hayata ve bir üst öğrenim kurumuna başarılı bireyler yetiştiren yönüyle ilimizde model okul olmak.
MİSYON : KÖMÜŞHAN A.SERTTAŞ İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlamak ve hayata çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlanacak şekilde ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen, ailesine ve topluma, ülkesine yararlı, araştırıcı, üretken, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, öğrenciler yetiştirmek için topluma hizmet sunuyoruz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim.
Saatler : 08.20-13.40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kömürlü kalorifer.
Lojman : Kullanılmıyor. Sayısı:1
Servis : Yok.
Ulaşım : Malatya Belediyesine ait toplu taşıma araçlarıyla saat başı ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kömüşhan Mahallesi YAZIHAN/MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 35 km,İlçe merkezine 10 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :